~ segt.

Jag kan inte lägga in hissar och dissar nu för det är assegt här , tar typ 3 minuter att bara på upp alla bilderna och sånt , men jag lovar att jag gör det imorgon. Jag kommer nog inte att blogga innan jag går och lägger mig . Om jag inte gör det så godnatt , vi hörs imorgon.
pussshej.


~ du är en ängel som flyger någonstans.

Kom ut ifrån duschen för en stund sen och nu funderar jag på att lägga in hissar och dissar. Det känns som om att det var längesen nu. Jag och amanda sitter och skickar fina bilder till varandra. Jag har fortfarande jätteont i huvudet och jag ska nog ta tabletter i allafall . Men jag mår lite bättre nu men det kommer kanske tillbaka senare. På fredag blir det att se new moon med amanda , kommer såklart att bli skitkul. På lördagen går vi på stan och sånt sen åker hon hem . Ska nämligen vara hos pappa i helgen. Jag ska göra ett till inlägg där jag lägger in hissar och dissar. Ha det bra !
pussshej.


jag gillar verkligen låten , den får mig att tänka på han. Om man byter ut
hon och tjejen och det mot han och killen .


~ Kosta.

Kom hem från kosta för en stund sen , har jätteont i huvudet nu och det har jag haft nästan hela dagen. Jag mår inte så bra överhuvudtaget så vi får väl se om det blir någon skola imorgon. Skolan idag var väl rätt bra , rullade på för fullt. E-valet var tråkigt i allafall för att datasalen var upptagen så vi fick vara i en "mini" datasal eller vad man ska säga. Hände väl inget speciellt roligt i skolan idag , nästan alltid lika dött där. Svenskan var tråkig , skulle skriva en egen saga/fabel eller vandringssägner och jag suger på det så jag kan inte direkt påstå att det går så bra. Men isacs var ju lätt bäst hahaha. Snart ska jag äta sen ska jag typ inte göra något speciellt . Duscha och lite sånt vanligt som man gör. Vi hörs senare.
pussshej.

~ godmorgon.

Förlåt för att jag inte skrev mera igår. Men jag spelade super mario , sen åt jag och spelade lite till. Tillslut var jag så trött så jag höll på att somna . Man bli astrött när man har spelat match. Jag tror inte det funkar att skriva från min mobil heller , jag ska titta det senare idag. Kanske inte blir att jag skriver så mycket idag heller för direkt efter skolan så kommer farmor hit och då ska vi åka till kosta. Men om jag hinner så ska jag skriva lite. Vi har engelska först , senare idag blir det e-val med. Usch , men vi hörs sen då.
ha det bra !


I love to party tröja - gina
vitt linne - gina
jeans - jc
adidaströja - stadium


~ super mario.

Sitter på mammas dator nu så det kommer ingen bild här nere. När jag var i stan så smsade amanda mig och frågade om hon kunde komma. Så hon kom när jag hade kommit hem från stan. I stan så bytte jag mina termobyxor för dom andra var för små. När jag kom hem så kom amanda , då fick jag min födelsedagspresent av henne. En ben och jerry's och ett presenkort på H&M på 300 kr. tack så jättemycket. Nu ska jag äta men jag skriver mera sen , ha det bra !
pussshej.


~ 2-0.

Nu är jag hemma efter matchen. Så nu är jag rätt trött ska jag säga er. Jag tycker det är så tråkigt att vi aldrig aldrig får vinna , jag funderar på att sluta. Det är inte kul att bara förlora hela tiden , visst. Jag gillar att spela , men att förlora exakt varje match det är inte kul. Detta är andra året vi spelar i en serie och inte har vi vunnit en ända match. Nogpratat om det , mamma är och hämta melker nu . Vi kanske ska åka till stan sen , vi får väl se hur det blir. Är inte så jättesugen på att åka till stan , men jag pallar inte heller sitta här hemma själv. Nu kom dom så nu måste jag byta om sen ska vi åka . Jag bloggar när jag är hemma. Ha det bra !
pussshej.

~ lessebo - hovmantorp.

Kunde inte skriva mer igår , datorn krabbade och när jag skulle skriva från min mobil så funkade inte det heller. Fick i allafall 500 kr och ett presentkort på make up store på 250 kr . Hinner inte skriva så mycket mera för snart ska vi sammlas uppe vid sporthallen och sen spela innebandy. Kommer att bli en sjukt rolig match idag , den viktigtaste i hela serien. Men jag skriver mer när jag har kommit hem , kanske ska titta på när killarna spelar efter. Vi får se , ha det bra !
pussshej.


lessebo.


~ kalas.

Snart så kommer alla som ska komma till släktkalaset och jag är inte klar med håret än men det är inte tort så jag kan inte platta det än. Jag vill ha det plattat nu. Aja , mormor och morfar ville att jag skulle komma upp till dom så det gjorde jag , då fick jag en berlock av dom till mitt armband. Det var den fina som jag la in en bild på innan , den är jättefin. Aja , får väl sätta upp håret eller något nu innan dom kommer då. Bloggar kanske senare , ja jag tror faktiskt att jag kommer att göra det. Ha det bra !
pussshej.


där har ni mitt armband , har ett läppstift , en månadssten och den ryska dockan.

Nu har jag på mig ;
svart linne , vitt linne , svart tröja , vit kofta - gina
(blev mycket svart och vitt där. ;)
strumpbyxor - inte en aning.

~ 961128.

för exakt 13 års sen och 3 timmar och 46 mintersen föddes jag. Det har jag faktisk varit duktig och räknat ut. Idag väcktes man av att morfar ringde klockan 5 i sju . Fick damp.se då. Sen hade jag lite svårt att somna om , när jag väl hade gjort det så ringer han igen . ååh , aja sen kom dom upp och sjöng så vacket för mig ( eller inte. ) Men några paket och så. Fick världens finaste paket , en iPhone. Gissa om jag blev glad asså. Sen kom farmor och hämtade mig och lite så så jag var där ute en stund. Nu ska jag nog snart gå upp till mormor och morfar så att dom får se min lilla älsklingsmobil. Kommer några oseriösa bilder sen igår , men kul hade vi. Måste göras om. Bloggar mera senare om jag hinner , släktkalas och lite sånt blir det ju.
pussshej.


kärlek.

beccahannajullemaja.

missa inte att becca sticker fram sitt huvud där nere. Ni är underbara
tjejer.

hanna sötnoss.

julle sötnoss.

becca sötnoss.

haha , snacka om att vara seriös. hehe.


~ beccajullehanna.

Har inte hunnit blogga , eller nu ljög jag lite. Jag har inte orkat . Slutade klockan 20 i 2 idag så jäkla skönt. Stannade kvar en stund i skolan för att vänta lite med dom som skulle med bussen. Då fick man en gurka i ögat av eric, taskig är du . Haha , mattelektionen var lätt roligast.
Vår lärare till gustav ; vad är en liksidig triangel då ?
gustav ; får jag gå fram och rita på tavlan ?
läraren ; självklart.
Gustav går fram och ritar . När han är klar tittar han lite förvånat på vår lärare och säger ; detta är en liksidig triangel.
HAHAH så jäkla kul. Kanske inte låter så kul men det var sjukt kul. När jag kom hem ringde jag amanda och snackade med henne en stund. Sen följde jag med mamma till dagis för att hämta melker och lite sånt. Nu har vi nyss varit och handlat lite inför kvällen , blir en liten minitjejkväll om man säger så. Det blir bara becca hanna och julle men det kommer att bli jättemysigt i allafall. Tror inte att jag kommer skriva så mycket mera ikväll men det blir mer imorgon . Ni får ha en bra kväll för det ska jag ha .
pusssshej.

~ grattis.

Till att börja med måste jag ju säga grattis till både melker & tiffany. 3 år och 13 år.
Godmorgon i allafall. Melker hade hittat lampknappen som var upp till övervåningen där jag sover och den var ju såklart jättekul så han stod och tände och släckte den tillslut gick han därifrån . Men då var lampan tänd. Så jag låg kvar en liten stund i sängen sen så gick jag upp. Nu har jag fixat mig , ätit och även gett bilarna till melker . Nu har han flygit iväg till dagis nu bara för att han ska få glass där så nu är det lungt här. Idag har jag inte uppsatt hår , det var rätt längesen jag hade det plattat och nersläppt. Nu ska jag snart gå till skolan. Vi har kemi första hatahata. Vi har det i 80 minuter idag , kommer att dö . För det är verkligen det tråkigaste som finns . Men jag bloggar efter skolan . Ha det bra !
pussshej.


allt är ifrån gina . (a)


~ du ger mig mer ljus än solen.

Har egentligen inte så mycket att skriva. Har nyss läst igenom spanskan en gång och duschat och sånt. Melker är nog lite nervös inför imorgon , för han ville verkligen inte somna . Om en timme eller något sånt ska jag nog lägga mig men jag kommre inte blogga innan dess. Men ni får sova gott och sånt så hörs vi imorgon.
pussshej.

~ matteprov.

Kom hem från skolan runt halv 4 ungefär. Slutade klockan 10 över 3 idag. Men jag har inte hunnit blogga än för när jag kom hem åt jag lite och sen så gick jag ut med mamma . Matteprovet idag gick rätt bra tror jag . Det var rätt svårt men jag svarade på alla men jag chansade verkligen bara på den sista. Så den kommer att vara helt fel. Nu kanske jag ska sticka lite , tog hem min stickning idag för jag vill ha den klar tills efter jullovet , för då ska vi säkert börja på något nytt. Imorgon så kommer becca och julle hit , vi får se om det blir några mer folk. Vi hoppas på det . Min lilla lillebror fyller år imorgon så jag måste slå in hans paket. Han påstår att han blir stoor nu men jag vet inte om jag riktigt kan hålla med honom. Hmmm .. tre år i allafall. Nu finns det inte så mycket mera att säga. Vi hörs senare helt enkelt.
pussshej.


dom bilarna tänkte jag att han skulle få , han är ju verkligen desperat
av alla sina bilar. Han skulle vilja ha varenda bil som finns inne i leksaksaffärena.


~ dagens outfit.


Jeans - Bikbok.
Vitt linne - Gina
Vit tröja med New York mönster - Gina
Vit kofta - Gina.

Nu ska jag öva någon gång på glosorna , tita några bloggar sen sticka till skolan . Ha en bra dag !
pussshej.

~ skolan.

Just nu håller jag på att sminka mig. Ska kleta på lite mascara nu. Har nyss ätit , hatar att äta på morgonen men annars hungrar jag ihjäl i skolan . Jag lägger in en dagens outfit bild sen . Usch , matteprov idag men nu på morgonen. Undra hur det kommer att gå , hoppas det kommer att gå bra i allafall. Vi hörs sen , ha det bra !
pussshej.

~ sötnos.

Nu har jag duschat och övat på engelskan , engelskan var skitlätt så där behövde man inte öva alls mycket . Nu är jag så trött så jag bara vill slänga mig i sängen och aldrig mera vakna. Skulle kännas bra med 12 timmars sömn inatt , verkligen få sova ut. Men skolan förstör allt sånt skönt. Varför kan inte vi få ha en sovmorgon ? Alla andra klasser har ju det , åhh . Efter jul blir det nytt schema tror jag så då får vi hoppas att dom har klämt in en sovmorgon där . Om en stund ska jag nog faktiskt lägga mig. Men vi hörs imorgon , sov gott !
pussshej.

~ målvakt.

Nu är jag hemma från träningen. Jag utsatte mig för något hemskt , jag var målvakt. Gick rätt bra för att vara första gången i allafall. Nej men det kan ju va bra att ha en lite större målvakt och en extra fall i fall. Vi gjorde mycket fysiska övningar idag , vi behöver det. Vår konditation är inte den bästa. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart hoppa in i duschen , ska bli jätteskönt. Sen måste jag öva engelskaglosor , känner inte alls för det . Skulle helst vilja slänga mig i sängen och bara dö. Aja vi hörs efter jag har duschat.
pussshej.


En ful bild på maja efter en jobbig träning. Men kul var det !


~ innebandy.

Kom hem från skolan för en stund sen och är jättetrött just nu . Hade innebandy på idrotten , tycker inte att det är så kul i skolan faktiskt. Mest drygt , jag är bäst och slog gustav på händerna. Fick tillbaka SO provet idag är faktiskt väldigt nöjd. Svenska provet idag gick bra , svarade inte på en och chansade på typ två stycken. Vet redan att jag har fel på en som jag chansade på. Om en halvtimma ungefär ska jag gå upp till innebandyn , ska bli kul att träna lite . Fast just nu är jag väldigt trött så skulle inte banga på att sova lite . Matte provet imorgon med , vet inte hur det kommer att gå. Jag fattar verkligen inte röda sidor , aja det kanske kommer två tal där på så dom får jag väl hoppa över om jag inte kan dom. Jag skriver mera efter innebandyn , ha det bra !
pussshej.

~ thomas sabo.

Igår när jag satt nere så tittade jag lite på thomas sabo berlocker till mitt armband , finns ju en massa jättefina olika. Men jag har hittat en , som är den absolut finaste jag har sett. Nu är jag klar , har nyss ätit och ska snart gå till skolan. Matte första , i en timme usch . Hoppas dagen kommer rulla på snabbt. Nej , nu ska jag titta några bloggar innan jag går , vi hörs efter skolan. Ha det bra !
pussshej.

visst är den fin ? Jag tycker den är jättefin. Kostar 498 ;- , aja . Den vill jag ha !


~ bråttom.

Jag har en aning bråttom idag. Ni vet , jag var astrött när klockan ringde så jag låg kvar där en stund och halvsov och vaknade till och såg att klockan var 7 , då flög jag upp. Nu är jag mitt uppe i sminkningen ska ner och äta när jag är klar med det . Sen ska jag fixa väskan och sånt till idrotten idag . Kanske hinner blogga en gång till innan jag går , annars hörs vi efter skolan. Ha det bra !
pussshej.

~ godnatt.

Nu börjar snart andra avenyn så jag ska fixa iordning mig sen ska jag titta på det sen ska jag sova . Svenska provet imorgon , åh hoppas jag kan det i allafall. Sov gott .
pussshej.

~ viva la vida.

Kom hem från stan nyss , det tog lite längre tid än vad jag trodde att det skulle ta . Ni vet ju hur det är hos doktorn , tar ju typ 100 år. Hittade bara en födelsedagspresent till Melker . 3 bilar , han är besatt av bilar. Nu lyssnar jag lite på musik och sånt , jag ska plugga svenska snart. Jag är alltid så orolig , vill inte göra om det . Sen när man väl sitter där så är det jättelätt så känner man att man har läst en massa i onödan . Nu ska jag plugga i allafall , vi hörs sen .
pussshej.


Jeans - Olssons
Vitt linne - Gina
Vit tröja/tunika - Bikbok.


kärlek kärlek kärlek . Och darin är snyggsnyggsnygg.
Så därför borde ni lyssna.

~ stan

Hinner inte skriva så mycket mera än att jag ska till stan nu , har nyss sminkat mig klart och sånt. Vi hörs när jag har kommit hem , melker ska till läkaren sen ska vi ner på stan . Ha det bra !
pusshej.


julkänsla.

~ godmorgon.

En liten fråga bara ? Får man döda sin lillebror , nej jag tror inte det . Men han var så jäkla jobbig idag så jag kunde göra det . Klockan 7 stod han nedanför trappan och skrek MAJA! MAJA ! snacka om att jag fick ryck , tillslut så slutade han och då somnade jag om och vaknade klockan 09.40 prick faktiskt. Gick ner och åt och nu har jag fixat lite här uppe . Nu ska jag läsa några bloggar sen ska jag läsa halva häftet på svenskan , duscha och sen läsa resten. Vi hörs efter det !
pussshej.


sova.

Blogg.se hade något errofel innan när jag skulle skriva. Men min kväll har mest bestått av plugg , spela supermario och ja inte så mycket annat . Nu - sängen , vi hörs imorgon. Är sjukt trött nu och det är lovdag med , mys på det. Ha det bra !
pusssshej.

lussekatter.

Slutade klockan 3 idag och gick hem direkt men jag har inte suttit vid datorn , därför ingen uppdatering. Känner att jag måste bli bättre på att skriva , i allafall 4 stycken inlägg om dagen. Mamma var i full gång med att baka lussekatter när jag kom hem . Dom är klara nu i allafall , ni vet , det tar lite längre tid när man har en jobbig lillebror på 3 år som springer runt här hemma . Nu sitter jag och äter lussekatter i allafall och dricker lite juice. Måste tyvär slänga mig i soffan och plugga svenska. Även att det är det tråkigaste som finns , så måste man faktiskt . Nu fick jag sms från allas info ! Jag bloggar mera senare. Det känns just nu så juligt här hemma , det luktar lussekatter , Lite adventsljusstakar har tittat fram lite här och där. Nu ska jag plugga.
pussshej.


även att min lillebror är väldigt jobbig så finns det en liten söthet i han.

muums .
Medans bilderna laddades upp så hoppade jag i mina mjukisar. Nu blir det
soffan .


skola !

Om ungefär 10 minuter ska jag gå iväg till skolan . Rätt slapp dag nu på morgonen men sen blir det jobbigt på eftermiddagen , knappt inga raster eller något plus att det är e-val . HATAHATA , eller inte om vi ska vara i datasalen men jag antar att vi inte ska det . Vi har engelska först och där ska vi jobba med "verv" som min lärare säger. Fattar typ ingenting . Haha , nej nu ska jag faktiskt fixa det sista. Kommer en dagens outfit bild efter skolan och imorgon är det lovdag kärlek på det. Ha en bra dag !
pussshej.


6-1

Sitter på mammas dator här nere nu så jag har ingen bild. Har inte hunnat uppdatera idag , fast jag har suttit vid datorn men ibland orkar man inte. Jag gick upp klockan 9 och åt , efter det så städade jag uppe på mitt rum . Jag lovar att ingen skulle vilja se hur det såg ut. Klockan kvart i ett gick jag upp till sporthallen och skulle ha innebandymatch vi förlorade med 6-1 , åhh att vi aldrig kan få vinna . Efter det gick jag hem och åt och lite sånt nu sitter vi här nere och lanar super mario haha , vilken nörd jag är . Och har ätit ben och jerrys choklad med fudge och brownie , massa god. Nu ska jag fortsätta spela sen ska jag sova är sjukt trött. Imorgon kommer sexorna till bikupan och ska titta haha kuul ! ha det bra.
pussshej!

leever.

jag överlevde och nu ska jag åka till mamma . Vi hörs imorgon , ha det bra !
pusss.

staan.

Kom hem från stan nyss var där nere med amanda och camilla. Träffade på becca och julle så jag var lite inne på H&M men dom , hoppas du hittar din klänning julle. Snart ska vi övningsköra med amanda , hoppas inte jag håller på att dö denna gången med . Runt fyra ska pappa köra mig till mamma , jag tänker spela super mario hela kvällen så det kanske inte blir någon rolig uppdatering idag. Om en vecka fyller jag år med , var bara tvungen att säga det. Vi hörs mer idag annars imorgon.
pussshej.

keep you much longer.

Uppdateringen har sugit , jag vet. Men nu sitter jag hos pappa i allafall. Satt inte så mycket vid datorn när jag kom hem från skolan för mamma hade varit i stan och köpt det nya super mario spelet till mig som släpptes idag. Så jag satt där och spelade hela tiden tills pappa kom och hämtade mig. På matten idag precis innan vi slutade var vi 12 stycken av 23 dom tog svininfluensasprutan igår så nästan ingen mådde bra idag. Jag överlevde dom 80 minuterna musik vi hade , det var faktiskt rätt kul vi bara spelade. Ikväll blir det väl inte att göra något mera än att titta idol. Och koffe ska aldrig glömma att vi är ovänner. Han slängde en stor spindel på mig idag , uuuusch jag fick panik. Nej , snart ska vi kanske äta och lite så . Skriver kanske mera idag annars hörs vi imorgon. Ha det bra !
pussshej.



tycker att ni borde ta och lyssna på låten !


godmorgon.

Snart ska jag sticka iväg till skolan , det är ju sista dagen idag sen är det helg ,sköönt. Blir 80 minuter musik idag , man får väl se om man överlever. Det lär nog bli lite drygt . Efter skolan blir det att sticka hem och packa lite ska till pappa senare idag . Hem imorgon igen , sen blir det innebandymatch på söndag . taggataggatagga. Nu ska jag fixa det sista innan skolan , ha en bra dag !
pussshej.


vitt linne , vit kofta , svart och vit tröja - gina
mjukisbyxor - bikbok
armband - thomas sabo


jag får damp.

jag får damp , nu försvann ju det inlägget som jag skrev innan . ÅÅHHH , aja jag va ju med malin idag och vi hade kul såklart , spelade in roliga videos och gick till fiket och åt pastasallad. Klockan 7 hämtade mamma mig , för feg som jag är vågade jag inte gå hem själv. När jag kom hem skulle jag äta men jag var asmätt så jag åt knappt inget alls . Nu har jag nyss duschat och mamma har gjort flätor på mig , vill ha lite lockigt hår imorgon. Nej , nu ska jag öva på glosorna och svenskan . Vi hörs imorgon , för jag tänker inte skriva här mera ikväll.
pussshej.


randig tröja - gina
vitt linne - gina
adidaströja - stadium
jeans - olssons.

åhhh.

Just nu såg jag också att det inlägget jag skrev idag på morgonen inte hade kommit upp. Jag blir fan sur  , aja vi hörs imorgon.


bloggtrafik.

Just det , jag glömde att skriva det i det inlägget jag gjorde nyss. Ni som har en blogg eller någon annan hemsida och vill ha fler besökare borde gå in på den länken här nere. Man får poäng och får mera läsare , smart faktiskt !


HÄR hittar ni länken till sidan.



argargarg.

Åh , just nu är jag så arg att jag skulle kunna slänga datorn i väggen eller något . Måste stå över matchen i helgen med på grund av att matchkläderna är för små för mig ?!?!?! . Som om att det är mitt problem att dom har gjort fel , så jag ska få lida för att dom har gjort fel. Jag blir så jävla arg på sånt , och vi kan ju inte spela i dom andra kläderna heller för det är ju tasktigt mot dom andra . Som om att det inte är jävligt taskigt mot mig bara för man kanske inte är pinnsmal så ska man inte kunna vara med . ÅHHHH ! Aja , nogpratat om det nu . Har nyss duschat och övat lite på svenskan. Ska snart skriva in engleskaglosorna på datorn sen vet jag inte vad jag ska göra. Det är andra avenyn idag , höll på att glömma det . Ska lägga mig i sängen när det börjar och det ska bli skönt . Har inte så mycket mera att säga än att min lillebror har varit sjukt jobbig idag och slått mig hela tiden . Vi hörs imorgon.
pussshej.

Har ingen bild på dagens outfit men jag hade på mig ;
Tröja - Bikbok
linne - gina
jeans - jc
och ett hårband som försvann.


hemma från en skoldag till.

Kom hem för en stund sen och åt och lite sånt , ska träffa amanda sen men hon ska bara smsa och säga när hon kunde. Det skulle ta en liten stund så vi får väl hoppas det tar en liten stund då. Tråkigt skoldag idag , inga håltimmar , idrott , mentorstid , svenska , NO (!!)-tråkigast , språk och SO. Gillar intee tisdagar. Aja , nästa vecka slipper vi den , och imorgon har ju halva veckan gått i allafall, bra . Nej , nu hoppas jag fan hon smsar för jag har astråkigt. Skriver mer senare , ha det bra !
pussshej.

hinner inte.

Hinner inte skriva , men jag ska sticka till skolan jag bloggar senare. Ha en bra dag!
pussshej.

when love takes over.


Jeans - Bikbok
Linne - Gina
Tröja med mönster - Gina
Adidaströja - Stadium

Hemma från skolan nu , eller har varit det ett tag. Som ni märker så blir det inte så mycket uppdatering när jag är i skolan för jag hinner inte . vi slutade vid 3 idag som vanligt då. Efter det gick jag hem med Gustav Isac Koffe och Eric sen stack dom någonstans. Jag gick hem och gjorde inte alls mycket och nu har jag spelat lite wii , haha besatt av det nya spelet asså , det är askul. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , eftersom det inte är så många sociala människor inne på msn så blir det väl bara att tråka lite och bdb har damp på min dator just nu så det finns inte för mycket saker att göra . Snart ska jag äta i allafall , uppdaterar senare.
pussshej.

godmorgon!

Jag är sjukt trött idag ska jag säga er , det var knappt att jag kom upp ur sängen. Min förkyldning har inte blivit bättre snarare tvärt om , ont i halsen och hosta. Usch , kunde man gärna vara utan. Snart ska jag sticka iväg till skolan , rätt tråkig dag idag. Slappt på morgonen , men inte på eftermiddagen. Idag ska jag och min grupp redovisa vårt grupparbete på engelska med wiho , eller inte.. Hatar att stå framför hela klassen. Men vi hörs senare idag och då lägger jag in dagens outfit. Ha det bra !
pussshej.

soova.

Nu har jag spelat wii en stund , faktiskt jättekul. Vi köpte ett nytt spel idag , det glömde jag nog att säga men i allafall det är jättekul. Man ska skjuta massa olika färger och sånt ja det kanske inte låter så kul men det är det. Snart ska jag fixa iordning mig och sen krypa ner i sängen skönt. Helst när det är lite kallt och så här inne så är det ju asskönt att lägga sig. Kommer nog somna nästan direkt när jag lägger mig för jag är astrött. Som vanligt ska jag nog titta lite i skolkatalogen innan jag somnar. Men vi hörs imorgon, ha det bra !
pussshej.

wii.

Nu är jag klar med allt men jag hinner inte skriva så mycket för snart ska jag gå ner och spela wii det är faktiskt roligt ibland. Min kaka blev god i alla fall och fin tycker jag. Nu har jag nyss duschat , läxorna är klara . Men det skulle vara riktigt skönt med en dag ledig till . Nästa vecka är det lovdag på tisdagen , sköönt. Aja , nu ska jag spela sen ska jag sova så jag är pigg imorgo. vi hörs!
pussshej.


så blev den !


bakar.

Det har varit dålig uppdatering idag men jag har verkligen inte hunnit. Idag på morgonen bestämde vi oss för att åka till stan så det gjorde vi , kommer bild på vad jag köpte här nere. När jag kom hem åt jag , övade lite på glosorna och nu håller jag på att bakar en chokladkaka av något slag . Ska visa er den sen. Nej , nu måste jag se hur det går för min lilla kaka , vi hörs senare !
pusssshej.


gina tricot - 99 kr.

den också gina - 99 kr.
tyckte faktiskt att dom båda var jättefina.
dåliga bilder jag vet , men min kamera var urladdad den håller på att
laddas nu.

hiss och diss.

Nu är det faktiskt första gången jag sätter mig vid en dator sen jag kom hem . Jag lovade er hissar och dissar så det kommer här nere sen . Jag åkte iväg till växjö med innebandytjejerna men jag spelade inte för jag kunde verkligen inte och matchkläderna sög dom var jättesmå. Det blev 10-2 ett bra resultat faktiskt för att dom är ju ett av dom bästa lagen i serien i allafall. Efter matchen for vi till hovmantorp och tittade på när dom spelade match mot tingsryd dom förlorade dom med . Sen åkte vi hem i allafall och då gick jag och mamma ut med hundarna , skönt att komma ut lite och nu är jag hemma . Fullpackad dag har det varit och nu mår jag faktiskt sådär. Min hosta är jäkligt jobbig. Aja , nu ska jag lägga in hissar och dissar. Mer inlägg kommer nog senare ikväll annars imorgon , ha det bra!
pussshej .

Mobil
hissar detta för den är en mycket bra sak , när man inte har något att göra så kan man bara slänga iväg ett sms till några stycken så har man något att göra för det är säkert någon som svarar i allafall.


sony ericsson w5908 , den mobilen jag har just nu.

Julmust
Haha , kanske låter lite kul att jag just hissar det men det är så gott och man tänker verkligen på julen när man dricker det . Och när man är törstig så är det asgott med det.

Skolkatalogen
det är verkligen askul att titta i skolkatalogen när den nyss har kommit och titta på alla hur dom ser ut och sånt , sen längtar man bara tills nästa kommer när man har tittat i den några gånger.


Min mobil
jag måste verkligen dissa min mobil för att det är så jäkla seg , den stängs av ibland. Ibland får jag inte mina sms utan då måste man skicka två sms och ibland så kommer det inte fram till mig när någon ringer. Men det är bara min mobil som är så för andra som har en sån har inte samma problem med den.

Våra nya matchkläder
våra nya matchkläder är verkligen hur små och tighta och allt , inget bra asså. Kan inte spela i dom så vi måste beställa större och det lär nog ta ett tag så det kommer vara några matcher jag måste stå över , HEMSKT.

att vara sjuk
att vara sjuk , det är så jäkla segt för hemma finns det inget att göra . Och man kan inte gå ut eller va med några kompisar , hatar det !


innebandy !

Godmorgon , eller ja jag ahr varit vaken sen nio. Men jag är klar nu eller jag har varit klar ett tag nu , innebandymatch sen vi ska träffas klockan 12 om en halvtimme ungefär. Blir att åka till hovshaga men jag kan inte vara med i dag asont i armen förkyld hosta och sånt ni vet , jobbigt ! Jag lägger in hissar och dissar ikväll. Har inte så mycket mera att säga egentligen mer än att jag lyssnar på musik nu. Aja , hoppas att dom vinner idag i allafall . Ha det bra !
pussshej.


oredigerad dagens outfit bild .
Mjukisbyxor - bikbok
svart linne - gina
randig tröja - gina
adidaströja - stadium
hårband - stockholm.


sjuk typ.

Dagen idag sög verkligen allt , borde varit hemma men jag gick till skolan ändå. Först friluftsdag så då blev det att gå 5 km , och med min arm var inte det kul kan jag säga. Höll på att trilla och tog emot med den armen så jag hade extra ont sen med . Världens jobbigaste väg och ja , allt sög med den . Sen tillbaka till skolan sen blev det håltimme sen vid 11 skulle dom som går på spanska göra tacos . Så vi gjorde det och jag kan ju bara säga att eric inte är normal och att vår tracos blev bäst. Efter tacosen så stack jag hem för jag mådde verkligen sjukt dåligt så fick gå hem . Hanna och koffe följde mig och dom är inte heller normala haha . Hemma gick jag och la mig och somnade och vaknade för en stund sen . Mamma är och hämtar melker så när han kommer tillbaka blir det ingen lugn och ro . Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra men sova lite till kanske eller något . Nej , nu känns det som att min arm trillar av. Ha det bra !
pussshej.


glömde att visa min tröja jag fick av mamma igår , den är blå och vitrandig.
Älskar den , jättefin till jeans faktiskt.


sprutaa.

Ajj kan jag bara börja med att säga . Tog sprutan mot svininfluensan idag , min mamma tvingade mig till att ta den så jag hade inte så mycket val. Den gjorde verkligen inte ont när man bara tog den så , klart det kändes lite men inte så. Men som sagt , man får ont i armen efter den och det kan jag ju bara säga nu att jag har sjukt ont i armen. Aja skolan var väl bra . SO provet gick bra tror jag , det var hyffsat lätt. Efter skolan stack jag till UNF med några folk , där var det film idag. Sen stack jag hem och åkte och tog sprutan då. Vi har fått skolkorten usch , ingen vacker syn kan jag tala om . Sen jag kom hem har jag inte gjort alls mycket , spanskaläxan behöver jag inte ens öva på för den kan jag redan ändå. Jag är trött och mår sådär just nu så jag ska väl lägga mig om en stund eller något i allafall. Men aja , vi hörs imorgon. Ha det bra !
pusssshej.


7B , bra bättre bäst . Jag älskar er.


..

hinner verkligen inte blogga , en liten sammanfattning om dagen ; skola , plugg , innebandy , plugg , soova! Jag längtar redan tills jag får slänga mig i sängen och vakna jag är sjukt trött. Ha det bra !
pussshej.

skola.

Han inte lägga in en inlägg till igår , mådde inte så bra så jag gick och la mig och tittade på tv. Andra avenyn var mycket bra sååklart. Moa ringde nyss och hon skulle komma förbi här innan vi gick till skolan , jag mår inte så bra idag heller men jag går till skolan i allafall. Imorgon blir det att ta svininfluensansprutan är redan rädd som tusan , hatar sprutor . So prov imorgon med , måste övaövaöva. Blir nog ingen innebandy för mig idag , men jag går nog upp dit och tittar i allafall . Nej , nu ska jag fixa det sista. Ha det bra !
pussshej .

fryyser.

Sitter här och fryser asmycket , åhh det är askallt. Dagen i skolan idag var asdryg började klockan åtta och slutade fem i tre. Dagen gick skitsakta och började med en timma so , idrott , en timma matte , mat , mentorstid , språk och svenska. Skitdryg. Efter skolan stack jag hem och nu har jag inte gjort något , har astråkigt får väl öva lite på so;n och sånt. Vet inte vad jag ska göra sen , jag börjar bli hungrig men jag ska äta senare. Ikväll är det andra avenyn med , wiihhoo ! Jag längtar redan , haha . Nej , nu har jag typ inget med intresant att säga men vi hörs senare , ha det bra !
pussshej!'


godnatt.

Jag ska inte sova än , men jag ska stänga av datorn nu. Orkar verkligen inte sitta här mera , det händer inget och det är nästan det ända jag har gjort hela dagen. Kanske ska titta lite på tv , läsa eller göra något annat. Men vi hörs imorgon i allafall. Sov gott , ha det bra !
pussshej!

tävling på fokis.se

För en gångs skull har jag bestämt mig för att vara med i en tävling på fokis blogg  där man kan få välja två saker från mihi. Så gå in på fokis blogg och läs om hur du kan vara med i tävlingen. Det kommer en bild på vad jag valde här nere .
pussshej !


jag tyckte faktiskt att halsbandet var jättefint !

ett smyckesställ , skulle helst vilja ha ett med hellokitty men där kunde
man inte hänga halsband/armband.


5-5

Till att börja med ska jag berätta om matchen igår , den slutade 5-5 faktiskt nöjd men vi kan så mycket bättre. Men aja , vi var väl trötta och sånt.
Men nu är jag hemma efter ännu en dag i skolan , en dryg dag. Hann inte lägga in ett inlägg på morgonen , var asseg med att komma upp ur sängen somnade om efter att klockan hade ringt och sånt. Tänkte inte gå idag mådde inte alls bra idag på morgonen fast det gör jag inte nu heller så vi får se hur det blir imorgon. Idag ska jag inte göra alls mycket bara vila och försöka att må bättre. Öva lite på so;n och sånt. Min mage kurrar som tusan så jag funderar på att ta något att äta , om jag orkar. Men vi hörs senare , ha det bra !
pussshej!


Kofta , tröja & linne - gina
jeans - jc

Godmorgon ,

Eller ja , snarare goddag. Jag har varit vaken ett tag men jag har inte hunnit blogga faktiskt. Jag har ätit frukost , fixat mig , pluggat , läst , varit nere på stan och sånt. Men nu hinner jag faktiskt slänga in ett kort inlägg i allafall. Snart ska vi nog äta mat , sen blir det lessebo för jag och mitt innebandy lag ska kicka ass mot lagan. Kommer bli askul , hoppas att vi vinner i allafall dom ligger ju under oss i serien. Nej nu måste jag gå upp lite. Vi hörs senare kanske. Annars hörs vi nog imorgon för jag kommer inte hinna blogga när jag kommer hem , jag kommer hem sent och det är skola imorgon. Måste sova då .
Pussshej !

film !

Nu sitter jag här hbelt proppmätt har nyss ätit. Snart ska jag nog sätta mig och titta på någon film och vara lite social kanske. Ni får gärna sms för då blir jag glad . Ska nog gå och lägga mig efter jag har tittat på filmen , innebandymatch imorgon mot lagan i lagan klockan halv 7 på kvällen. Jag måste vara pigg och taggad. Så vi hörs imorgon , ha det bra !
pussshej !

om du sviker , finns inget kvar.

Nu sitter jag här och gör absolut inget nu heller . Jag har pluggat lite på so;n och läst lite i min bok , den är en massa bra ju. Vi åkte aldrig ner och tittade på när min kusin spelade handboll. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen , blir väl bara att sitta lite vid datorn , plugga och läsa . Finns inget mera jag kan göra faktiskt. Ingen är social på sms heller. Men vi hörs senare idag . Ha det bra !
pussshej !


suddig bild men en dagens outfit bild i allafall.

Kofta - Gina
Tröja - BikBok
Linne - Gina
Jeans - Jc
Hårband - Internet-


smsaa.

Sitter hemma hos pappa i växjö nu och har absolut inget alls att göra. Så alla får gärna smsa mig så det blir lite roligare i allafall. Kanske ska vi sticka ner och titta på när min kusin spelar handboll med sin klass eller något sånt. Senare vet jag inte riktigt vad som händer , blir väl att jag pluggar lite på SO;n som vi har på torsdag , har redan läst men på fel saker eller ja , inte fel saker men inte så mycket som det mesta på provet kommer att handla om. Vad ska alla göra senare då ? Själv blir det väl som sagt att plugga och läsa lite i min bok. Vi hörs senare , ha det bra !
pussshej!

packar!

Hinner inte skriva så mycket , men jag håller på att packa ska snart åka till pappa. Jag skriver mer när jag är där hemma. Jag har fixat mig och sånt och nu lyssnar jag lite på musik. Vi hörs sen !
pussshej!



- när solen slocknar , då ska jag glömma dig.

Godnatt!

Jag ska sova nu , jag är sjukt trött efter veckan och jag har knappt sovit något inatt. Så vi hörs imorgon ha det bra ! pusshej!


freeedag !

Idag är det fredag och det gillar vi alla. Det blev lite dålig uppdatering igår men moa sov ju här så jag har helt enkelt inte hunnit. Vi stack till skolan idag och dagen var skit , massa saker hände och så vidare. Men vi slutade i allafall 11.15 och det brukar vi inte göra på fredagar men  1 lektion inställd och sebastian hade möte sp vi skrev glosorna på spanskan sen fick vi sticka. Jag och amanda stack hem till mig och var här en lång stund sen stack vi till henne och massa saker. Sen brottades jag (a). Jag stack hem sen. Nu ska jag äta titta på idol och sånt. Men jag bloggar mer senare . Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas ni får en bra helg !
pussshej!

ungefär så här seriösa var vi igår. Erkänn söt jag är kritvit i ansiktet , röda läppar och
svart markerande ögon hahahah.

Moa sover här.

Hann inte blogga efter skolan för direkt efter skolan stack jag , gjeneta och nicole till UNF. Träffade på en massa folk där och det var sumobrottning . Jag var inte med på det kan jag ju bara säga . Hände lite andra saker och sånt. Vid ingefär halv 5 stack jag och Nicole hem till mig och så kom moa och vi gick upp sporthallen för jag och Nicole skulle sitta i seketariatet , lessebo vann ju såklart. Nej nu hinner inte jag skriva mera för att moa gör kullebyttor i sängen och jag sitter här med illrött läppstift på mig. Vi hörs imorgon !
pussshej!

Godmorgon !

Usch , jag är verkligen astrött idag men jag släpade mig upp ur sängen i allafall . Har fixat mig klätt på mig och ätit så jag är klar nu . Väntar bara på att jag ska gå iväg till skolan. Idag så följer Nicole mig hem för vi ska upp och sitta i seketariatet senare. Men jag bloggar ändå sen när jag kommer hem. Slöjd har vi idag med , haha roligast på veckan för att vi är helt störda på vår slöjdlektion och "tramsar" som vår slöjdlärare säger att vi gör . Men vi hörs sen ha en bra dag !
pussshej!

hiss och diss.

Jag känner mig verkligen jättesöt när jag sitter här med en turban på huvudet och funderar på vad jag ska ha med på mina hissar och dissar. Men jag ska börja fixa det nu så här kommer mina första hissar och dissar.

Folk man inte kan lita på.
Det är verkligen det värsta som finns . Jag vet att jag har folk jag kan lita på , men sen kommer person efter person och säger ; du kan verkligen lita på mig och jag finns alltid. Men är det verkligen säkert att man kan lita på dom , eller sviker dom än sen . Jag hatar det usch.

Vinter.
Usch , den värsta tiden på året . Det är bara kallt , snö och blåsigt. Finns inget positivt , jo julafton. Men det behöver väl inte vara så kallt hela tiden. Jag vill ha sommar nu !

Läxor.
Läxor är verkligen den negativaste saken med skolan , jag tycker faktiskt att det är rätt onödigt. Tycker att man kan göra det i skolan i stället.

Uggs.
Jag tycker verkligen om att hoppa i mina uggs när man ser hur kallt det är ute , dom är så sköna och varma och jättemysiga. Tummen upp för dom.



Musik.
Min iPod är en jättebra vän att stoppa i öronen när man ska gå till skolan eller när man åker bil eller när man helt enkelt inte har något att göra.


Twilight böckerna.
Dom är jättebra och sen är det så skönt att läsa lite på kvällen innan man ska sova. Jag håller just nu på med ettan ; om jag kunde drömma . Sen ska jag läsa dom andra med . Men dom är jättebra , så om ni inte har läst dom så gör det !


Så , det var typ allt jag kunde komma på denna gången . Om en stund tror jag att jag ska krypa ner i min säng och .. läsa i min bok. Vi hörs imorgon !
pussshej !


dusch !

Träningen var suuper såklart , mycket spel nästan hela träningen härligt . Nu ska jag duscha jag bloggar sen efter och då lägger jag även in hiss och diss.
pussshej !


baby i love you.

Jag är hemma från skolan nu , dagen var väl bra bara att amanda inte var där. Krya på dej. Känner mig helt död i kroppen nu efter innebandyn i skolan. Vi fick sluta lite tidigare efter idrotten skönt . Duschade och sånt snackade lite med tjejerna i omklädningsrummet sen stack jag hem och åt . Nu har jag typ inte gjort mera om en stund ska jag sticka upp till innebandyträningen och blir ännu mera död i kroppen , men jag överlever. Innebandyn slutar sju så jag bloggar efter det. Har nog inget mera viktigt att skriva. Lägger in en hiss och diss sen ikväll. Ha det bra!
pussshej!


dagens outfit.
Tjocktröja - typ bulgarien . ;)
Linne - Gina
Jeans - Olssons.


Skolan.

Snart ska jag rusa iväg till skolan , eller om en kvart ungefär ska jag göra det.  Vi börjar 8.15 och sltar 15.00 rolig dag , nejjjj ! Idrott med idag , fast det är ju innebandy idag så jag överlever. Håltimme i allafall det är tummen upp för det. Aja , efter skolan så ska jag hem så jag bloggar mera då. Och jag lägger även in en dagens outfit bild med. Vi hörs efter skolan .
pusshej!

lyssna.

även att låten är gammal så tycker jag att den är bra. Även att den får mig att tänka på saker som är skit men ändå. Nu har jag tagit bort ansiktsmasken och nu är det skönt igen. Vi hörs.
pussshej!


ansiktsmask



Har nästan nyss kommit ut ur duschen och sitter här med ansiktsmask på mig . Det är helt strävt och äckligt så jag vill ta bort det nu men det är ett tag tills jag får ta bort det eller 5 minuter kvar. Aja det går snabbt i allafall. Jag var så duktig innan och skrev klart engelskan om vad jag hade gjort på höstlovet , lite jobbigt läge för mig som har varit sjuk den mesta tiden men det gick bra , fick i allafall ihop ett helt A4-papper. Senare kanske jag ska skriva in spanskaglosorna och öva lite på dom . Jag funderar med på om jag ska sätta mig och läsa i min bok ; om jag kunde drömma . Det är en hel timme kvar tills andra avenyn börja och jag längtar. Det är faktiskt sjukt bra , tycker att alla borde se det. Jag tittade på 7 avsnitt på två dagar när jag var sjuk och låg hemma och hade inget att göra när alla var ute. Man blir faktiskt besatt. Aja , nu ska jag ta bort ansiktsmasken. Bloggar kanske senare , annars hörs vi imorgon. Ha det bra !
pussshej!

Blogga!

Nu har jag bestämt mig , jag ska börja blogga igen och denna gången ska jag göra det. Jag har ju tid och sånt men jag är för laat. Men om jag bara bestämmer mig för att jag ska , så gör jag det med . Jag tror att jag ska sätta mig och plugga lite snart. Har ju suttit och hållt på med detta nästan hela dagen. So-provet blev flyttat tills nästa vecka istället skönt. Men hon kunde gärna sagt det innan höstlovet så man hade sluppit att sitta och plugga på lovet. Jaja , ni kanske vill veta lite om mig.
Jag heter Maja och är 13 år , eller ska fylla 13 snart. Går i 7;an  i en underbar klass. På fritiden är jag med kompisar eller spelar innebandy. Jag bor i ett litet och tråkigt samhälle där nästan alla känner alla. Jag har en lillebror som heter Melker och är 3 år. Och jag äger en Nikon D40.
Det var väl det ni behövde veta om mig nu , det kommer roligare inlägg senare. Ha det bra !
pussshej!


och ja , jag bjuder på bilden !

RSS 2.0