~ tonight it´s gonna be a god night.

Har verkligen inte hunnit skriva något idag för jag har städat , spelat lite super mario och ja ni vet sånt dära tråkgit som man gör på en nyårsdag. Nu är jag i allafall helt klar och om ungefär en kvart kommer dom som ska komma till oss. Jag ska bara äta lite sen ska jag sticka ut och träffa Gjeneta och Naomi. Vi kanske sticker hem till mig eller något sånt sen om det blir för kallt ute. Men vi ska i allafall se om det finns några roliga människor ute. Och så ska vi ju såklart vara ute klockan 12 och se raketerna , kommer att bli en bra natt tror jag. Vad ska ni göra då ? Kommer inte att skriva mera idag för jag ska ju inte vara hemma så mycket. Men ni får ha en riktigt bra start på det nya året. Jag tror att det kommer bli ett riktigt rymt år faktiskt. Imorgon är det 1 januari.
pussshej.


tittade lite i den nya h&m katalogen innan. Hittade en suuperfin klänning.


~ bytt näspiercing.

Ja , asså jag har inte hunnit att skriva något idag eftersom att jag knappt har suttit vid datorn. Var ju i stan innan som sagt , först kom pappa hit och hämtade mig så åkte vi till farmor och farfar och åt och sen åkte vi hem till växjö. Vi var där ett tag innan mamma ringde och sa att vi skulle mötas nere vid polisen för att jag skulle ta pass så vi åkte ner dit. Passet blev verkligen asfult så det vill jag inte att någon ska se. Köpte i allafall tre näspiercingar så jag har bytt nu , ska visa er bild imorgon. Min kamera är urladdad nu och det blir inte bra bilder på min mobil när man tar så nära. Snart ska jag sova för jag är astrött. Imorgon är det nyår och jag vet inte riktigt vad som händer. Får väl se om det är någon social människa här. Vi hörs imorgon, ha det bra!
pussshej.


vi delade på ordet kärlek. Jag tog kär och du tog lek.


~ jag lever !

FÖRLÅT , men asså ni vet. Jag sa att jag inte skulle skriva så mycket när det var julcupen, ja där uppe kan det hända allt mellan himmel och jord som det gjorde igår t.ex. Det blev typ världens bråk där uppe så det var läskigt, ja vi får väl se vad som hände med det sen. Hände ju lite andra saker och så , därför ännu sämre uppdatering. Men nu ska jag åka och äta hos farmor och farfar och sen ska jag till stan. Ska byta min skidhjälm som jag fick i julklapp. Så jag skriver när jag har kommit hem. Enjoy!
pussshej.


~ kroatien 1 juli - 2010







yeeaah, nu var det bokat då. Den första juli åker jag till kroatien med pappa, amanda, filip och camilla i 2 och en halv vecka ungefär. Det kommer att bli en massa skönt i allafall. Ja, nu har jag duschat och klätt på mig. Om en stund ska vi äta sen ska jag dra upp till sporthallen vi får väl se om jag hittar någon social människa , jag hoppas det. Annars blir det väldigt tråkigt till amanda kan komma så vi kan titta på när p14 spelar. Det är säkert då alla kommer att kolla men ändå. Kommer ju inte att bli så mycket inlägg idag då eftersom att jag kommer sitta bänkad där uppe hela dagen när killarna spelar. Enjoy!
pussshej.


~ sova.

nu ska jag sova. Vi hörs när jag har vaknat , för jag kan ju inte säga imorgon för det är ju trots allt ny dag redan. Godnatt sov gott .
pussshej.


~ julcupen.

vi börjar med en dagens outfit !

Hummeltröja - olssons.
tröja med tryck - julklapp.
vitt linne - gina.
jeans - JC.
halsband - julklapp.

Förlåt , asså jag hinner inte att uppdatera nu. Okej , jag hade hunnit lägga in ett inlägg idag på morgonen men jag hade inte en tanke på det. Kommer inte att bli så mycket inlägg nu eftersom att det är julcupen så man är ju lite social och sitter där uppe och tittar och träffar massa folk , det är ju alltid lika kul. Så det är vad jag har gjort , jag mötte upp amanda sen gick vi upp och tittade och träffade på lite folk och så. Ska titta imorgon när dom som är lika gammla som mig ska spela , killar då så det blir ju kul. Vet inte vad jag ska göra sen , sitta och sega lite vid datorn kanske. Blir i allafall ett inlägg till ikväll. Nu ska jag titta igenom lite bloggar för det har jag inte gjort än så det är lite att läsa. Ha det bra !
pusssshej.


~ nu var julafton slut.

sådär ja , nu har jag klarat av två stycken julafton så nu var dom slut för i år. En massa paket har man fått och jag är nöjd över dom. Just nu sitter jag och gör inte så värst mycket , några roliga personer är det inne på msn i allafall så lite har man att göra. Vet inte vad jag ska göra senare men jag är jäkligt trött så sova ska jag göra senare i allafall , inte nu. Ska visa er vad jag har fått här fast allt är inte med på bilden. Blir kanske att jag slänger in något mer inlägg senare om jag har tråkigt. Vi får väl se vad som händer.
pussshej.


1300 kr.

ett frodral till min gitarr.

ja , ni ser nog vad det är på bilden.
2 stycker sveatrosor
ett armband
presentkort på gina 300 ;-


~ 25 december.

Kommer nog inte att skriva mera idag eftersom att jag firar jul hos min pappa idag. Kommer att bli jättekul ju. Men jag skriver kanske ett inlägg ikväll , vi får se . Ni får ha det jättebra i allafall.
pussshej.

~ julklappar.


en tröja , två stycken g-star trosor , ansiktsmask , presentkort på make
up store 500 ;- , en plånbok, ansiktsscrub.

en hummeltröja från olssons.

ett långt halsband med ett peacemärke.

ett halsband med mitt namn på. jag älskar det.

nu ska jag till pappa , vi hörs sen !


~ soova.

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova. Jag är verkligen sjukt trött. Jag visar er imorgon vad jag har fått , men jag är mycket nöjd i allafall. Uppdateringen idag har inte varit så bra men det blir bättre senare under veckan.
pussshej.

~ mormor och morfar.

nu ska vi gå till mormor och morfar. Vi hörs typ ikväll.

~ svar på tal.

Fråga ; Vilken anka ska du titta på i år ?

Svar ; Jag ska ärligt talat inte titta på någon anka i år. För anna anka tål jag verkligen inte , visst hon är rolig men hon är helt blåst. Och kalle anka tycker jag är så jäkla dåligt så det ska jag inte heller titta på. Det är ju exakt samma som det är varje år så det börjar bli rätt drygt.


~ julafton.

Till att börja med vill jag säga god jul. Hoppas att ni får en bra jul. Hoppade ut ifrån duschen för en stund sen och nu har jag tagit på mig dom kläderna jag ska ha på mig idag. Snart ska jag fixa mig och sånt. Hur ska ni fira er jul ? Själv ska vi vara hos min mormor och morfar med mina kusiner och så. Det kommer nog att bli kul får jag hoppas. Såg att min farmor och farfar hade ringt min när jag duschade så dom ska jag ringa nu. Dom är uppe i idre nu , så lite är man ju avis på dom. Men jag ska ju med snart åka skidor. Bara mitt hår hinner att torka så att jag hinner platta det. Vad har ni önskat i er julklapp ? Jag har inte önskat mig något speciellt egentligen. Nu ska jag hitta på något , som jag själv egentligen inte vet vad det ska vara , men något i allafall. Enjoy.
pussshej.


Klänning och kofta från gina. Halsband ifrån Åhlens och tights ifrån H&M.

you won´t be lonely, even if the sky is falling down.

~ you don´t know.

Kom hem här för en stund sen efter att ha varit och åkt lite pulka med melker efter att vi hämtade han på dagis. Fast det var väldigt kallt om fötterna så jag gick hem. Var ju som sagt i stan idag och jag kan ju bara säga att man inte var ensam precis. Fler än vi som skulle köpa dom sista julklapparna idag. Sen blev det att åka ner och sälja bingolottor med naomi. Men det var bara typ 9 stycken kvar så vi behövde bara stå där i en minut. Så det var inte så värst farligt eftersom att vi egentligen skulle stått där i två timmar. Aja , vet inte vad jag ska göra nu eftersom att jag har väldigt tråkigt. Har tittat på det avsnittet av guds tre flickor med så det kan jag inte heller titta på. Blir väl att titta igenom några bloggar och så. Enjoy!
pussshej.


Lyssna och njut !


~ sötnoss.


bara för att ellen är en massa söt så får ni en bild på henne !

Godmorgon ! Ellen har åkt hem nu för att hon skulle till tandläkaren så det blev inte så länge vi kunde va idag. Men det får bli en annan dag ju. Igår hade vi i allafall en massa mys. Vi stack ut men det var inte så värst många sociala ute. Vi träffade på Joel, Robin, Linus och Oliver i allafall. Fast dom sköt raketer så vi stack rätt snabbt ifrån dom. Alla andra i hela lessebo var osociala så vi satt inne och tittade lite på andra avenyn. Nu är det slut för i år och jag längtar redan tills det börjar igen. Fast avsnittet var ganska tråkigt men i slutet var det spännande. Snart måste jag åka till stan igen för jag måste köpa något till mamma för det har jag inte gjort än. Så det ska jag göra idag. Annars blir det inte så mycket att göra idag. Städa och sånt eftersom att det är ju julafton imorgon. Tiden går väldigt fort måste jag säga. Nu ska jag äta lite.
pussshej.


~ möta ellen.

Nu ska jag gå och möta ellen. Vi hörs kanske mera sen eller imorgon.
pussshej.

~ dampdator.

Igår när jag skulle skriva innan jag gick och la mig så hade såklart datorn hängt sig . Så irriterande , så jag var tvungen att trycka på den dära sätta på knappen i ungefär 20 år sen stängdes den av och jag orkade inte sätta på den igen. Idag på morgonen vaknade jag och så petade jag såklart på min näsa och det gjorde asont så jag kunde inte somna om så jag gick upp. Klockan var då ungefär halv 10. Nu har jag duschat och lite sånt så nu ska jag fixa mig. Senare idag kommer ju ellen och vi ska såklart ha en massa mys. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det kommer nog inte bli så mycket inlägg idag. Men jag kommer att skriva mer imorgon. Nu ska jag fixa mig.
pussshej.


~ AJJ !


bilden är verkligen sämst , men ah. Lite ser ni nog.

yepp , ont det gjorde men jäkla vad nöjd jag är. Det var verkligen  värt det onda. Det gör inte så jätteont inne för här är det varmt men ute där det är typ -10 grader kan jag säga att det känns som att man har huvudvärk i näsan. Jag var tvungen att ligga ner , visst det gjorde ont när han stack in nålen ( ja , jag tog med nål ) men jag lovar att det var värt det. För jag tycker verkligen att det är sjukt fint med en liten plutt i näsan. Aja , som ni ser så är den nya headern uppladdad, vad tycker ni om den ? Nu ska jag titta igenom några bloggar och lite sånt.
pussshej.

~ jag kommer att dö.

Kom hem från stan nästan nyss , han verkligen inte att skriva något innan jag åkte för jag hade lite bråttom. Men nu är jag hemma. Ni undrar nog lite över rubriken , ja . Vi var på motellet innan och då var han där som tatuerar och tar piercingar och sånt. Så jag bestämde mig för att jag äntligen ska ta mitt hål i näsan , såklart så hade han glömt smyckerna. Men han skulle fixa det så runt klockan 3 ungefär så ska vi åka dit igen och då ska jag ta det. Jag är skitnervös ska jag säga er , men jag ska ta det. Ellen kommer hit och sover här imorgon i stället så det kommer att bli massa mys. Nu ska jag fortsätta på min header så att ni får den idag. Vi hörs förmodligen senare om jag inte är död då. Ha det bra !
pussshej.


köpte tightsen i stan , dom är helsvarta fast jag tog så nära för att ni skulle
se mönstret. H&M 99;-


~ headern kommer imorgon.

Ja , ni ser rubriken och fattar nog resten. Jag orkar verkligen inte sitta med den mera idag. Men den kommer imorgon det lovar jag. Ska gå ner nu och jag ska typ titta på någon film kanske eller något sånt. Det känns riktigt skönt att det inte är skola imorgon. Tror inte att jag kommer att skriva mera idag. Men det kommer något imorgon innan jag åker till stan. Nu ska jag gå ner och sätta mig.
pussshej.

~ te amo.




bilder sen jag satte upp tomtar hos pappa.

Nu har jag kommit hem till mamma och jag gör inte så speciellt mycket. Snackar lite med min söta ellen på msn , alltid lika trevligt ju. Snart ska jag fortsätta på min header och tänka på vad jag ska göra mera på den. Vet inte om jag ska göra något mera på den , har inte riktigt bestämt det än. Har nyss packat upp väskorna och bytt om till myskläder, det är faktiskt mys. Ska kika lite bloggar som jag inte har gjort än idag så det är nog lite att läsa nu. Har ju glömt att berätta om filmen igår som jag såg ; snygg, sexig, singel. Det var en kärlekskomedi och jag tyckte faktiskt att den var jättebra. Så det är ett tips till er som gillar sånna filmer. Imorgon blir det att åka till stan först sen kanske att sova hos hanna om det går bra för henne med ellen. Kommer att bli en massa mys i såfall. Nu ska jag fortsätta på headern och så. Enjoy !
pussshej.

~ sorry.

Har inte uppdaterat idag för jag har faktiskt inte haft en tanke på det. Har suttit nästan hela tiden och hållt på lite på en ny header. Är nämligen inte nöjd med den som jag har nu så det kommer upp en ny senare idag eller imorgon. Har inte gjort något har inte ens klätt på mig vanliga kläder så det ska jag göra nu och så måste jag sminka mig med ju. Vi ska äta senare sen ska jag åka till mamma så jag kommer nog inte att skriva förrens jag är där. Nu ska jag fixa mig , och fortsätta på min header. Ha det bra !
pussshej.

~ robinsson.

Vi har nyss tittat klart på det avsnittet ab robinsson som var idag. Snart ska jag gå ut och sätta mig igen och då ska vi titta på någon film som heter ; snygg, sexig, singel. Tror att det är en komedi men det är bara en vild gissning. Innan så klädde vi granen , julpyntade och bakade julgodis. Nej , nu ska vi titta på filmen sen ska jag sova. Vi hörs imorgon , sov gott.
pussshej.


~ julstädat.


igga mitt finger som kom med på bilden.


sådär ja. Nu är även mitt rum städat och fint tycker jag faktiskt. Med tanke på hur det såg ut innan. Det såg ut som andra världskriget så det var inte så jättefint. Jag har egentligen inte gjort så mycket. Det blir mycket roligare att städa med lite musik på , och så går det faktikst lite snabbare. Kommer inte att bli så mycket mera uppdatering idag eftersom att snart ska vi klä granen och sånt. Men ni kanske får ett snabbt inlägg senare. Vi ska göra knäck , smörkolor och fransk nougat. Tror att det kommer att bli jättegott , vi ska även äta grillade hamburgare . Ja , tro det eller ej min pappa ska faktiskt stå ute och grilla. Jag fryser bara jag tänker på det.
pussshej.


~ nere på stan.

Kom hem för en stund sen från stan och just nu är mina tår helt frustna. Skitkallt ute och jättemycket folk nere på stan. Jag och Filip gick lite och skulle köpa lite julklappar så vi hittade lite i allafall. Sen mötte vi upp camilla och pappa och gick och fikade sen åkte jag och filip bussen hem och den var gratis för kvittosaken var sönder. Senare ikväll blir det att baka julgodis , klä granen här och sätta upp tomtar och sånt. Det slutar aldrig att snöa här. Jag vill bara åka iväg, långt ifrån snön och allt. Till thaailand , jag vill verkligen åka dit. Nej , nu ska jag lyssna lite på musik och städa lite här. Ha det bra !
pussshej.


julklappar.


~ hos pappa.

Sitter hemma hos pappa nu och mina kusiner har nästan nyss gått. Dom var här och firade mig lite , lite sent kanske men i allafall. Fick ett presenkort på Lindex på 200 kronor så vi får väl se vad vi hittar för något fint där. Snart ska vi äta filip ska typ bara duscha innan så det ska bli gott. Är faktiskt väldigt hungrig nu. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men jag tror inte att jag kommer att blogga mera idag. Men annars hörs vi imorgon. Ni får ha det så bra.
pussshej.

~ Musik.

Nu har jag nyss laddat in två nya låtar i min mobil som jag kan lyssna lite på sen. Vet inte riktigt när jag ska åka till pappa men det blir väl om en stund skulle jag kunna tro. Blir att packa och sånt sen när jag orkar. Har bara tittat igenom dom avsnitten som fanns på riverside men jag tyckte inte att det var så jättebra. Men om man inte har något att göra jag man ju titta på dom. Vet inte egentligen varför jag skrev för jag har inte så jättemycket att säga om man säger så. Vad ska ni göra sen då ? Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Spelade lite super mario innan men jag tröttnade ganska snabbt på att göra det med. Vi hörs sen. 
pussshej.


jag bjuder på bilden. Inte plattat hår heller för den delen.

~ då var det jullov.

Blev typ inga normala bilder så jag får ta dom som var bäst tar det var
några som var beredda i allafall.

Saga, Ebba, Iva, Samuel, Amanda och henke !

lillaa isaac.

och så en liten bild på gustav som fyller år. Fast ah , det är mer en
bild på eric men i allafall. Grattis ! :)

Kom hem för en stund sen och jag har inte ett jäkla skit att göra nu. Funderar på om jag ska börja titta om på alla avsnitt av guds tre flickor igen eller hitta något annat bra program som man kan titta på så att jag har något att göra. Ska packa lite sen för jag ska ju till pappa senare. Det är bara hanna inne på msn som är rolig så jag har inte så mycket att göra där heller. Nej nu ska jag leta upp ett program som jag kan se.
pussshej.

~ jullov och vi älskar det.

Snart ska jag sticka till skolan , den sista skoldagen. Det känns sjukt skönt ska jag säga er. Jag hoppas att snön ligger till julafton , sen kan den gärna försvinna . Idag tror jag att vi kanske ska titta på en film eller göra något kul. Jag tar med mig min kamera så vi får se om jag använder den. Men lite blir det nog i allafall. Sen blir det bara att gå hem och inte göra något alls tror jag inte. Nu ska jag fixa det sista sen ska jag sticka. Vi hörs sen.
pussshej.

~ bruno.

Glömde ju att säga att vi tittade på film i skolan idag efter maten. Jag tittade på bruno och jag tyckte helt ärligt att den var kass. Den var skitdålig tycker jag , sen finns det säkert andra som tyckte att den var bra. Aja , nu ska jag gå och lägga mig och läsa och så , sen ska jag sova. Jag skriver igen imorgon. Sov gott!
pussshej.


~ Bad romance.

Det jag har sysslat med hela kvällen har varit att klätt julgranen med min lilla lillebror vilket som gick .. jättebra kan vi väl säga. Inte så att några kulor hamnade på golvet , nej inte alls. Hoppade nästan nyss ut i duschen , alltid lika jobbigt att komma in i duschen. Men så jäkla skönt är det sen. Tittade ju som sagt på andra avenyn innan och jag riktigt längtar tills nästa avsnitt kommer ut. Det var jättespännande denna gången så det ska bli kul att se vad som händer i nästa avsnitt. Imorgon blir det ju avslutning och sånt i skolan så vi slutar klockan kvart över 10 imorgon ungefär , sjukt skönt ju. Något mer intressant har väl inte hänt egentligen. Imorgon blir det att åka till pappa och där ska vi med klä granen och göra julgodis och sånt ni vet. Jag tycker att ni borde ta och lyssna på låten här nere med för att jag gillar refrängen på den eller vad man ska säga. Kanske slänger in ett inlägg till ikväll innan jag lägger mig i sängen. Annars slänger jag in ett på morgonen innan jag sticker till skolan.
pussshej.


såhär blev vår lilla gran. Man ser inte alls bra på bilden men det är ju
så mörkt nu på kvällen så det blir verkligen inga bra bilder med mobilen.
Jag frågar mig själv ibland varför jag inte tar med min lilla systemis men
det orkar jag verkligen inte ibland.




~ gaga-ooh-la-la.

Kom hem från skolan för en stund sen. En vädligt slapp dag idag faktiskt. Det var riktigt skönt tycker jag. Åh jag längtar verkligen tills imorgon för då blir det jullov i ungefär 3 veckor . Gud så skönt det ska bli. Tänk vad tiden går fort , halva sjuan har gått. Det går nästan lite för snabbt egentligen. Men många prov har vi haft. Nu ska jag titta på andra avenyn och frysa. Fryser så mycket så att jag knappt kan skriva. Men ett litet inlägg måste ni ju få. Usch , det har snöat här i snart 3 dagar i streck. Vi behöver inte mera snö nu tack. Jag vill ha sooommar. Nej , andra avenyn väntar på mig. Ha det bra !
pussshej.

rubriken är från låten ; lady gaga - bad romance.


~ skolan.

Hinner egentligen inte skriva så mycket eftersom att jag inte är riktigt klar en. Måste gå lite tidigare idag för att det tar lite längre tid att gå i snön. Blir att titta på film nu på morgonen så det kommer att bli en väldigt lugn dag idag. Kanske lite matte och sen bara slöjd. Efter maten ska vi titta på film igen och sen får vi gå hem. Så det blir inte en så jättelång dag heller. Ja , har inte så mycket mera att säga egentligen. Jag skriver sen när jag har kommit hem , ha en bra dag !
pussshej.

~ hiss och diss.

Nu tänkte jag läggar in hissar och dissar för denna veckan. Har ni något bra tipps på en hiss eller diss som jag kan ta med till nästa vecka.

Snön.
Visst , det kan väl vara mysigt tills det är julafton , sen kan det lika väl försvinna innan det blir massa blask och sånt av det. Man kan inte ens gå ut från skolan utan att få en snöboll på sig och så blir man blöt om skorna. Nej , snön ska bort efter julafton.

Prov.
Att ha prov , det är så himmla jobbigt. Man sitter och typ övar ihjäl sig och sen är det inte alls svårt , kanske för att man har övat så mycket men ändå. Sen tar det ungefär en halvtimma sen är allt över. Okej , det är väldigt tråkigt att få dåligt resultat med när man ändå tyckte att det gick bra.

Att ha underskåp.
som en viss maja har just nu. Det är ju jobbigare att ha det när man är lite längre med. Jag vet ju att jag kommer att få överskåp sen med men ändå. Det är väldigt sugigt att ha underskåp. En stoor diss på det.



Tuggummi.
Det är en massa bra tycker jag. Har det nästan alltid i skolan och jag blir så arg när jag glömmer dom hemma. Sen är det inte bra att vissa inte smakar alls länge men dom jag brukar köpa smakar länge. 

Smink/hårsaker.
det är en bra sak som har uppfunnits tycker jag själv då. Det är bara en sak som man blir beroende av med egentligen , hur trött man än är när man går upp så orkar man alltid att sminka sig. Själv skulle jag aldrig kunna gå till skolan utan smink heller för den delen. Och hårsaker måste jag med hissa för att det är bra , nejmen den " hårlotion " som jag köpte är jätterbra , håret blir jättelent av det och det blir inte lika slitet. Ett bra tipps till dom som vill ha långt hår så slipper man att klippa sig lika ofta.
 
ni får bara två hissar idag för man kan ju säga att jag tog två i samma
bara för att kunna ta denna bilden men så jag slapp att krabba till det.

Har skitont i halsen och nu ska jag gå ner. Kom ut ifrån duschen för en stund sen. Har inget mera jag ska göra alls egentligen , jätteskönt. Sen ska jag gå och lägga mig och så. Vi hörs imorgon . Ha det bra !
pussshej.


~ guds tre flickor.

Nu ska jag sätta på det senaste avsnittet på guds tre flickor och sura lite efter resultaten på provet. Ska titta på det sen blir det väl att gå till sporthallen för att träna innebandy. Annars var väl skolan bra , fick några snöbollar på mig och sånt , men det visste jag redan att jag skulle få. Har egentligen inte så mycket mera att säga än att dagen har varit skitråkig och att idrotten sög. Vi hörs senare , om jag inte har snöat bort.
pussshej.

åhh , jag får damp på bilder. Varför går det inte att ladda upp bilder som är tagna från google. Får damp. Aja , ni får en bild senare. Hoppas ni inte tråkat ut av alla dessa tråkiga inläggen.

~ 100.

Har lagt in exakt hundra inlägg nu , så detta blir mitt 101;e inlägg. Tycker ni att det är kul att läsa min blogg ? När jag kommer hem från skolan idag så ska jag lägga in hissar och dissar. Ska även titta på andra avenyn och guds tre flickor. Denna dagen är bra , förutom att vi har idrott idag. Det ända jag ska göra innan jag går till skolan är att ta ut mina flätor och fixa till mitt hår lite. Det ska jag göra nu. Sen blir det at gå till skolan och jag lovar att jag kommer att få minst en snöboll på mig. Aja , detta blev inte något kul inlägg alls och ingen bild har jag heller. Ha en jättebra snöig dag så hörs vi när jag är hemma.
pussshej.

~ klar.

Sådär ja , nu är jag klar. Som någon kanske såg så hade jag lagt in flikar där uppe i headern men det funkade inte att gå in på dom för det kom bara upp typ sidan kan inte visas så jag tog bort dom i stället. Skulle bli mycket roligare om dom var där , men om det inte funkar så spelar det ingen roll. Snart ska jag hoppa in i duschen. Nyss åt jag lite glass där nere så nu är jag jäkligt mätt efter maten och så med. Imorgon blir det förmodligen att ha ett "oförberett" engelskaprov om han inte har glömt det. Men jag antar att han inte har det. Jag skriver mera senare , ha det bra ! Vad tyckte ni blev bäst , den gammla eller nya headern ?`
pussshej.

~ byta header .

Jag kommer att byta ut min header och lite av min design om en stund. Så det kanske tar ett tag innan jag får ordning på det , men sen ska det gå bra. Så om det ser lite konstigt ut och det är olika färger och sånt så är det därför. Jag bloggar igen när jag har fixat det. Ska fixa det snart , jag ska bara äta innan.


~ My heart is taking over.

Kom hem från skolan för ungefär 10 minuter sen kanske. Usch , kan säga att jag var helt snöig när jag kom hem. Det snöar asmycket här idag , och det gillar jag verkligen inte. Okej , det kan vara snö på julafton sen kan det vara liksom. Skolan var bra idag i allafall , sista spanskalektionen innan vi slutar i allafall , jätteskönt. På idrotten dansade vi , ja hur konstigt det än låter så måste man göra det på idrotten. Såg nog helt cp ut haha. Senare blir det att ha kalas som sagt inte det roligaste som finns som jag sa innan. Nu sitter jag och lyssnar på erik grönwall - higher. Så grymt bra är den. Har inget roligt att skriva mer egentligen mer än att man inte kan gå ut ifrån skolan utan att man får en snöboll på sig. Och så höll jag och amanda på att trilla när vi gick hem.
pussshej.


right now. Bilden är tagen ut för mitt fönster , mycket snö är det och
det snöar jättemycket men det ser inte ut som att det gör det på bilden.
Men det lovar jag att det gör.

~ äter.

Just nu sitter jag och äter en macka här. Usch , det är inte gott men något måste jag ju äta annars kommer jag att hungra ihjäl innan vi ska äta i skolan. Vi har idrott idag med , så jag måste packa väskan snart. Jag gillar inte denna dagen heller för den är hemsk. Börjar klockan åtta och eftermiddagen har vi knappt några raster alls. Aja , blir väl inte att göra så mycket efter skolan heller. Vi ska typ ha kalas för min låtsaspappa , inte alltid det roligaste men jag får försöka att överleva. Nej , nu ska jag packa min väska och sånt , vi hörs när jag har kommit hem. Ha det bra !
pussshej.


~ godnatt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite , tycker att det är så skönt att ligga i sängen och göra det så lite på kvällen. Jag ska även se om det är någon som är lite social på sms och sånt så jag har lite roligt också efter jag har läst igenom det några gånger. Kanske ska läsa lite i min bok med , det blir inte att jag gör det så ofta ju även att jag vill läsa ut dom snabbt så jag får veta vad som händer. Men vi hörs imorgon på morgonen i allafall , ha det bra !
pussshej.

~ Fyra bra låtar.

Fyra bra låtar !


jag är käär , tåhå han är så jäkla bra .


 


~ dagens roligaste.

Hahah jag ska visa er ett klipp här nere som är amanda och maja humor på högsta nivå. Vi hittade det på youtube på e-valet och vi skrattade som tusan och sebastian kom och tyckte inte att vi var så värst seriösa. Men inte vårt fel att det var kul. Kom nyss hem från affären var där nere och handlade lite med mamma och lillebroder. Jag svär på att han är den jobbigaste ungen som finns. Skolan förövrigt idag var väl bra. Förutom att vi ska ha ett kemiprov 22 januari. Okej , det är sjukt länge tills dess , men jag fattar inget alls. Senare blir det att äta och plugga lite på ett oförberettengelskaprov som förmodligen kommer att komma på onsdag. Det kommer att handla om grammatiken , ja vår lärare är inte så smart som säger vad det ska handla om men ändå. Jag skriver mera senare idag. Ha det bra !
pussshej.


det tar ett tag innan det börjar men det börjar tillslut. Jag tycker att ni borde ta
och titta på det ! Om ni inte har så rolig humor som jag och amanda har så kommer
ni förmodligen att tycka att det är astråkigt.

~ dagens outfit.

Snart ska jag gå till skolan , eller om ungefär 10 minuter. Vi ska titta på lucia nu på morgonen men jag hoppas att vi har engelska med för jag vill få reda på provet. Är helt klar nu så jag ska bara vänta på att jag ska gå. Varför blir det aldrig ljust ute. Det är ju jättemörkt ute. Igår snöade det faktiskt här för typ första gången på riktigt om man säger så. Hoppas att det är snö på julafton , annars behöver det inte vara någon snö alls. Nu ska jag titta igenom några bloggar och sånt. Vi hörs efter skolan , ha det bra.
pussshej.


väldigt dålig bild men ändå.
svart kofta - gina
randig tröja - gina
vitt linne - gina
jeans - olssons.


~ IDOL 2009.

här kommer bilderna från idol !


bilderna är typ inte alls bra men ändå.

när agnes sjöng.

när erik sjöng. åhåh , han är typ sååhär snygg.

och nu var det slut. Erik vann och det var bäst av allt . :D

det stämmer fan !

~ stockholm.

Sådär ja , nu ska jag börja blogga som vanligt igen. Har inte fått tag på någon dator i stockholm. Hotellet hade ingen som man kunde gå in på. Det har i allafall varit en jättemysig helg. Eller ja fredag och lördag. Vi har gått på stan den tiden vi har hunnit så igår så blev det jättemycket tid att gå på stan. Så man hade rätt ont i fötterna sen. Idol var huur bra som helst. Jättehäftig upplevelse inte alls som att titta på det hemma. Massa folk , skrik och skyltar överallt. Det var ju jättebra att Erik vann med. Men det tyckte verkligen inte dom framme för dom var assura och så till oss att vi skulle vara tysta haha. Tåget hem var ju askul med. Alla var jättetrötta så man skrattade typ hela tiden , okej inte när man sov men ändå. Och så alla vet så heter tors hammare blixten enligt ivana hahah. Nu har jag städat lite och sånt , packat upp min väska och sånt. Jag ska visa er bilder på det jag köpte här nere . Bilder sen idol kommer ikväll. Spelade innebandymatch i tingsryd innan , en förlust till på nacken .. Det börja bli riktigt sugit att förlora nu. Men linn stog inte i målet så det gjorde inte saken bättre heller. Aja , nu ska jag snart äta och titta igenom lite fina bloggar. Och jag måste verkligen säga att jag är riktigt avis på foki som just nu är i thailand. Åhh , jag vill med dit. Kika in hennes blogg och titta på fina bilder därifrån. Vi hörs sen , ha det suuperbra. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag.
pussshej.


den ser asful ut på bilden , men det är den inte i verkligheten. Och den
är svart , inte brun som den ser ut att vara på bilden. Den är från denim
for girl och kostade 1900 ;- väldigt dyrt tycker jag men jag ville verkligen
ha en skinnjacka.

Ett långt halsband med ett hjärta på från Åhlens kostade bara 79 ;-
Ett vanligt armband från ur och penn kostade 59 ;-

En klänning som är vit och svart som jag hade på idol , den är från
gina tricot och kostade 249 ;-
En svart stor halsduk den är med från gina tricot och kostade 129 ;-

En svart liten väska med några detaljer på från Åhlens kostade 249 ;-
En svart lite större plånbok den är med från Åhlens och kostade 129 ;-

Allt på bilden är från H&M köpte det där för att jag hade presenkort där.
Mineralpuder 180 ;-
En founation som man rullar på tror att den är bättre än dom andra , det
får vi se snart den kostade 129 ;-
Hårlotion och volymspray som är som ett pulver som man även kan använda
om man inte orkar tvätta håret någon kväll för det blir inte lika fett då. Vet
inte vad dom kostade faktiskt.

Ja , det var det jag köpte.


~ S T O C K H O L M.

Sådär , nu är jag nästan klar. Ska bara platta håret och lägga ner mitt smink och så i min väska . Tåget går härifrån klockan 10 i åtta. Blir ju idol ikväll med , jag längtar asmycket. Ska bli jättekul att titta på det. Vi kommer nog upp till stockholm runt 12 vi måste ju byta tåg med. Blir lite shopping idag såklart , men det blir mera imorgon. Tåget går hem klockan 6 imorgon på kvällen , vi måste hem för att det är innenbandymatch på söndagen. Vi blir för många som kommer att vara borta annars. Men hinner inte skriva mera nu. Ha det jättebra så hörs vi ! hoppas erik vinner.
pussshej.

~ euuw.

Duschade nyss och då satte jag även på mig en ansiktsmask som var choklad sak. Trodde att den skulle lukta choklad men det kan jag säga er att det gör den inte. Den luktar så äckligt så jag tror att jag ska spy snart. Måste ta bort den snart innan jag spyr. Aja , har nyss ätit lite. Måste packa snart , gillar inte att packa för jag vet inte vad jag ska ha med mig. Det är det som suger. Aja , något hittar jag nog. Om ungefär fem minuter ska jag ta bort denna äckliga sak jag har i ansiktet. Vet inte om jag bloggar mer idag men annars hörs vi på lördag eller söndag. Ni får ha det kanonbra.
pussshej.¨


rasta baby.

~ andra avenyn.

Kom nyss hem från skolan. Var ashungrig när jag gick hem så jag funderade på vad jag skulle ta och äta. När jag kom hem så stod det stuvade makaroner och falukorv på spisen. Och jaag älskar det . Så det sitter jag och äter på just nu. So provet idag gick bra tycker jag. Svarade på alla och var säker på alla förutom en som jag var lite osäker på. Annars var väl skolan bra och så. Nu ska jag titta på andra avenyn. Så skönt att slippa att göra något som har med skolan att göra idag. Måste packa med , stockholm imorgon. Åh vad jag längtar. Kommer inte att bli någon bloggning imorgon eller på lördag då ju. Kanske ett litet snabbt på lördag innan jag går och lägger mig , kommer hem sent ju. Aja , vi hörs i allafall senare. Ha det bra!
pussshej.

MEN CPCPCPBIILD , ååhh det funkar inte ... Får damp. Ni får en bild i nästa inlägg då. För nu har ju blogg damp.

~ seegt.

Asså , blogg vill verkligen inte att jag ska blogga på kvällen. Det var hur segt som helst igår när jag skulle skriva åhh. Hoppas det blir bättre idag i allafall. Idag har vi förmodligen vårt sista förberedda prov innan vi har jullov. Det ska bli asskönt med jullov. Idag är det so , om geografi och sånt. Igår köpte jag ivanas rastatröja som inte hon använder längre. Nu ska jag snart gå till skolan , innan det ska jag bara titta några bloggar. Ha det bra !
pussshej.

~ innebandy.

Nu - innebandy , vi hörs sen. Ha det bra !

~ engelskaprov.

Kunde inte skriva mera igår för när jag skulle gå in på blogg så kom det webbsidan kan inte visas , så irriterande var det. Hinner egentligen inte skriva så mycket nu heller. Ska platta mitt hår nu. Engelskaprov senare idag . Usch , är nervös för det. Innebandy idag med kommer att bli kul som alltid. Tittade aldrig på andra avenyn igår så det får bli att titta på det på datorn idag , och guds tre flickor. Ha det bra !
pussshej.

~ pluggpluggplugg.

Åhh , pluggpluggplugg är det jag håller på med just nu och det ska jag fortsätta med. Började nästan nyss men jag måste verkligen plugga om det med engelskan. Känner att jag inte är riktigt redo för det än. Vet inte riktigt hur det kommer att gå , men tanke på att engelska inte är mig starka sida. Skulle behöva börja på grunden med det igen egentligen med grammatik och sånt. Annars är det väl bra. So är bättre i allafall , det fattar jag och sånt. Vi jobbar med geografi inte det roligaste som finns men det funkar väl. Har tittat runt på lite kläder , tycker faktiskt att det är jätteskönt att gå hem från skolan och sätta sig och klicka in på lite olika sidor. Har tagit fram det från gina som jag vill ha så det ska jag visa er. Nu ska jag fortsätta att plugga , vi hörs sen.
pussshej.


Klänning - 149 ;-

tröja - kommer inte ihåg . :o

svart väska med en rosett och nitar kommer jag inte heller ihåg hur mycket den kostade. :o

~ skolan.

Hinner verkligen inte skriva egentligen men jag gör det lite snabbt ändå. Måste packa ner sakerna och gå till skolan. Saga och Gjeneta fyller år idag , en massa grattis till dom två. Jag bloggar efter skolan , ha det bra !
pussshej.

~ VILL HAA !

Skolan idag var bra , inte dom roligaste lektionerna men det funkade. E-valet idag var faktiskt rätt så kul med tanke på att sebastian var rätt kul hah . Snackade typ om anna anka och ullared. När jag kom hem så satte jag mig och tittade på lite kläder och smycken och sånt jag ville ha. Nu när jag skulle hämta bilderna på dom sakerna så är ginas sida jätteseg men får väl ta ifrån dom andra sidorna då. Har pluggat lite engelska och ätit. Nu ska jag läsa lite so sen ska jag och amanda gå och titta på dansuppvisning i kyrkan kommer såklart att bli myys. Nej , nu måste jag plugga so så att vi hinner till dansen. Ha det bra så hörs vi sen.
pussshej.


lacktights - bikbok 149 ;-

wesc tröja från junkyrad 699 ;-

klocka - junkyrad 799 ;-

rosa armband cocoo.se , 245 ;-

ljusblå ring från cocoo.se 125;-

kommer fler saker sen när det inte är lika segt med dom andra klädsidorna.


~ dagens outfit.

Ska snart sticka iväg till skolan eller om ungefär en kvart så jag har en stund på mig. Ska kolla igenom några olika bloggar och lite sånt vanligt. Kolla över min bilddagbok och så. Jag är helt klar du i allafall och vädret är skit. Vissa dagar vill jag bara bo någonstans där man får åka buss till skolan så skönt , då är man precis vid skolan och bara att gå in sen. Slippa gå ute i ösregn. Aja , kommer en dålig dagenoutfitbild här nere. Men ni får ha en bra dag , det ska jag försöka att ha med .. e-val.
pussshej.

den blev asdålig jag rörde mig när bilden inte var klar. Sen när jag skulle
redigera den lite snabbt så blev det värre.

Randig tröja - gina
vitt linne - gina
svart kofta - gina
jeans - jc.
haha , mycket från gina här dåva


~ baby godnatt.

Vet att det har varit väldigt tråkiga inlägg denna helgen. Ska gå och lägga mig och läsa nu , måste ju veta hur filmen slutade sen . Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg så det inte blir så tråkigt i allafall. Imorgon kommer jag att börja blogga som vanligt igen. Har pluggat nu ikväll läst igenom alla so sidorna och övar engelska glosor. Har duschat och sånt nu med. Var inget roligt på datorn nu , när man har tittat egenom alla bloggarna som man läser och sånt så är det inget kul mera att göra. Snart åker jag ju till huuvudstaden , kommer att bli sjukt kul. Ska titta på idolfinalen calle mot erik. Vem tror ni vinner ? och vem hoppas ni vinner ? Själv hejar jag verkligen på erik , har velat att han ska vinna hela tiden. Men jag skulle vilja att tove med var i finalen i stället. Aja , vi hörs imorgon. Ha det bra !
pusshej.

~ gitarr.

Kom hem för en stund sen då vi hade varit ute och övningskört med amanda , det går faktiskt bra nu. Fast det var lite läskigt när hon skulle köra nere på stan . Men det gick ju bra i allafall. Nu har alla som var här igår åkt hem och sånt. Måste plugga lite sen när jag kommer till mamma . Verkligen på so;n eftersom att det är så mycket som vi ska ha prov på där. Engelskan kan jag öva på här för jag har engelskaboken. Usch prov suger , men man måste ju. Och jag måste pluggaa gör jag tänker inte sitta och göra omprov och sen ändå bara få ett g för det. Nu tror jag att jag ska lära mig smoke on the water på min lilla fina gitarr. Just det , jag måste ju berätta lite om i fredags. Amanda och jag åkte ju som sagt in med skolbussen halv 3. Vi gick på stan och sen gick vi på new moon. Tyckte att filmen var jättebra men slutet var dåligt. Så jag längtar verkligen tills nästa kommer ut i juni och den ska heta eclipse. Vi hörs senare ha det bra !
pussshej.


ett par vantar , en röd bandana , två pudertussar , en mascara , en
foundation , en vit kajal , en puder , en gitarr stämare ( assmart sak)
800 kr , presenkort på h&m 500 kr.

min berlock till mitt armband.

ihh , min lilla älskling på en dålig bild.


~ kalas.

Förlåt , Har verkligen inte haft någon tid att lägga in. Igår så satt jag inte ens vid datorn idag på morgonen var vi inne lite men jag skrev aldrig något på bloggen. Hade innebandymatch idag , så jäkla sur förlust var det. Det stod 1-1 hela matchen , när den var 2 och en halv minut kvar så gjorde dom ett mål. Nu har vi lite kalas här med lite släkt och sånt på pappas sida ni vet , gillar inte riktigt släktkalas . Blir lite drygt i slutet men annars är det väl kul. Har ingen bild just nu , så detta blev ett väldigt tråkigt inlägg. Har fått lite saker ; smink , en berlock till mitt armband , pengar , vantar , bandana , presentkort , gitarr (stavning). Ja , det var allt. Jättebra saker tycker jag. Men nu kanske jag ska vara lite social , vi får se . Ha det bra !
pusshej.

~ förlåt.

Förlåt för att uppdateringen sög igår , och den kommer att suga lika mycket idag. Direkt efter skolan så åker jag och amanda till stan för vi ska sova hos min pappa . Vi åker direkt ner till stan , cid kvart över sex ska vi gå på bio sen ska vi hem och äta och sånt. Så det kommer inte alls att bli mycket uppdatering idag. Jag vet inte ens om jag ska ta med mig min dator , jag gör det om den får plats. Annars tar jag med mig den in imorgon , har ju ändå innebandymatch. Håller på att sminka mig nu så jag måste göra det klart , sen ska jag platta håret och äta lite . Tror inte att jag kommer att hinna skriva mera. Men vi hörs .
pussshej.

~ guds tre flickor.

Hann verkligen inte blogga idag på morgonen , vet inte riktigt varför jag inte hade någon tid över , men när jag var klar var jag tvungen att gå till skolan. Nu sitter jag och tittar på någon bra tv-serie som heter guds tre flickor. Har bara sett ett avsnitt men jag ska titta på ett till nu. Egentligen måste jag plugga men jag gör det efter detta avsnittet. Engelskaprov och soprov nästa vecka. Så det är bara att sätta igång , kommer inte att bli kul men jag måste. Jag skriver kanske mera senare annars hörs vi imorgon. Ha det bra !
pussshej.

~ trött.

jag är astrött men jag ska bara skriva lite snabbt. Träningen var rolig men det var inte så många idag . Men det var ändå världens bästa träning så det så. Snart ska jag gå ner och titta lite på tv sen ska jag slänga mig i sängen för jag är verkligen jättetrött. Jag blir alltid övertrött efter träningen på onsdagar , idrott sista timmen sen hem och nästan direkt innebandy. Men aja , har inte så värst mycket mera att säga. Har tittat igen några bloggar och sånt nu , men nu ska jag gå ner. Vi hörs imorgon.
pussshej.


~ innebandy.

Har varit hemma från skolan ett tag nu men jag har inte hunnit blogga förrens nu. Jag har tittat lite bloggar nu och så. Om det är någon som gillar att läsa om skvaller om dom stora bloggarna så borde ni titta in DENNA bloggen. Skolan idag var väl helt okej och så , vi ska ha ett "oförberett" engelskaprov på onsdag. Ja , som ni märker är inte min lärare den smartaste och säger att det ska vara ett oförberett prov en viss dag , då övar man ju liksom. Aja. Om en stund ska jag sticka upp till innebandyn , ska såklart bli kul att träna lite idag igen. Måste nog sticka lite med så att jag hinner bli klar med min mössa innan jul. Så det ska jag göra nu , sen ska jag läsa lite i min bok. Vi hörs efter innebandyn , ha det bra !
pussshej.

~ dagens outfit.


randig tröja - gina
vitt linne - gina
jeans - JC

nu ska jag snart sticka till skolan , vi hörs efter det ! ha en bra dag
pussshej.


~ hiss och diss.

Kom nyss på att jag lovade er att lägga in hiss och diss idag så här har ni det ;



Att ha bestämda platsen i skolan.
Det är nog den största dissen som finns , vaddå för att vi ska lära känna varanda och blablabla. Vi har gått i samma klass i snart ett halvår , vi känner varandra nu. Man kände liksom nästan alla redan innan.

E-val.
det är verkligen det tråkigaste som står på vårt schema. Det är så tråkigt så man somnar , vet ni vad vi gör ? Vi sitter i datasalen och ritar i paint . Wiihoo gud var kul verkligen. Neej !

Vår slöjdlärare.
Nu har jag tagit alla dissar på skolan känner jag , allt är faktiskt inte hemskt. Men vår slöjdlärare är verkligen seg , hon tror liksom aldrig att vi har suttit framför en symaskin innan. Vi har faktiskt gått 1-6 också herregud.






fokis blogg.
Jag gillar verkligen hennes blogg , hon är så söt och liten. Och så har hon en så sööt blogg och skriver om massa olika saker.


tryck HÄR för att titta hennes blogg.

Andra avenyn.
Jag äälskar det programet , jag tycker att det är jättebra. Det bara är så. Fast jag tycker att det borde vara mer än bara en gång i veckan.

Hinner inte lägga in mera för jag vill hinna titta några bloggar med innan jag ska titta på andra avenyn.

pussshej.


~ all i need is you.

Förlåt för att uppdateringen idag verkligen har sugit idag. Men jag har liksom inte hunnit , efter skolan så skulle jag och amanda gå hem till hennes pappa så vi gick dit men då var han såklart inte hemma. Så vi började gå mot mig , men hon gick till hennes mormor så gick jag hem och lämnade min väska och lite sånt sen så gick jag till henne. Vi gjorde inte så mycket , vi var där en stund sen stack vi hem till henne på vägen köpte vi en ben och jerry´s. Haha , jag är besatt av det men dom är ju asgoda. Nu har min mobil dött så därför kan jag inte lägga in dagens outfit bild. Men jag lovar att ni ska få en imorgon. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på andra avenyn , men först ska jag kolla igenom några fina bloggar och min bilddagbok. Och så ska jag få amanda till att rita en fin bild. Just det , vi fick tillbaka svenskaprovet idag , faktiskt nöjd med resultatet. Men vi hörs imorgon , jag lovar att ni ska få en dagens outfit bild då . Ha det bra !
pussshej.

en låt kan ni få i allafall. tycker att texten är bra ; all i have is you , all i need is you.


losing you - dead by april.

~ skolan.

Hinner inte skriva så mycket för jag vill hinna titta lite fina bloggar och så innan jag ska gå iväg till skolan. Jag måste gå om ungefär 10 minuter. Usch , vi börjar åtta idag jag hatar när vi gör det. Vi har so första men jag tror vi skulle ha något annat eller göra något eller så. Det är fortfarande jättemörkt ute , jag vill att det ska vara ljust nu. Gillar inte att gå när det är mörkt. Men jag slänger in en dagens outfit när jag kommer hem idag. Kanske skulle va med moa och amanda idag. Men jag bloggar sen.
pussshej.

RSS 2.0